Tuesday, March 10, 2009

I'm Still Here!

InsyaAllah saya akan mula mengemaskinikan semula blog ini dalam masa terdekat..

4 comments:

ziah said...

salam kenal kak..

saya blog hoping jumpa blog ni..nak tanya, frozen food ni nak treat mcm frozen ebm jgk ke..say nak bagi bekal ke nursery..frozen bubur tadi nak ltk kat bawah waktu mlm @ belasah je bagi beku pagi2 tu..hehe..nice bolg!

ummi said...

salam ziah.

yep. cam ebm jugak. but i don normally keep sampai berbulan2 punya stok. just for a week or 2 saja. for Adam, each day akak bekalkan 3 bekas. sebekas mmg dah panaskan siap2 dari rumah and the other 2 yang sejuk. nursery panaskan semula. cam ebm gak lah, satu panaskan, yang lain2 beku.

ibuVouge said...

salam ummi
wah takde lah iv click asyik tgk puding roti saja

iv selalu visit sini.. sebab we share same interest.. 'masak'

ummi said...

IV ~ pekabar?? lama tak nampak. anak2 sihat?